fbpx
HK laser & systeme fiber laser
HK laser & sytems logo

HK fiber laser maskiner – Driftsikre
kvalitets maskiner!

 

HK Laser & Systems er en koreansk producent som er førende på markedet indenfor Fiber laser teknologi. Udvalget hos dette mærke indeholder Fiber laser skæremaskiner og slibemaskiner til plader, som alt sammen er i top kvalitet og driftsikre.

 

De har produceret mere end 2000 maskiner de sidste 25 år, og har løbende forsket og udviklet løsninger, som gør at deres maskiner og teknologi er helt fremme sammenlignet med andre konkurrenter. Det giver dig som kunde, en tryghed i den daglige drift og anvendelsen.

 

HK Lasers har en høj kvalitetssikring. Og alle maskiner bliver testet inden de forlader fabrikken. på den måde minimere fabrikanten udfordringer der kan opstå i produktionen. I forbindelse med dit køb, sørger vi får installation, oplæring samt råd og vejledning fra vores fra vores eksperter, som har mange års erfaring indenfor pladebearbejdning.

 

Maskinerne kan desuden ses på HK Lasers`s egen hjemmeside www.hk-global.com

 

 

HK Lasers tilbyder følgende fiber laser maskiner:

Fordelene

HK Lasers er unikke med deres (Low
Pressure Cutting) teknologi som
minimerer forbruget af nitrogen
med op til 70%
Beam Control som giver en høj snit
kvalitet i tyk sort plade.

Steeltek logo

I tvivl om noget? Ring til os på:

26 25 25 18

Efter dit køb af HK fiber laser maskiner.

Når du har investeret i din maskine, er det vigtigt med løbende vedligehold, samtidig med, at der indimellem vil opstå behov for reparation. Vi er med dig i hele processen og du har mulighed for, at indgå et tæt samarbejde med os, så vi i fremtiden sikre, at din maskine kører upåklageligt.

Læs mere om vores Service og Reparation her.

Hvis du sørger for, at overholde serviceeftersyn på din maskine, minimere du risikoen for større nedbrud. Nedbrud af kortere eller længere varighed kan resultere i nedsat omsætning i perioden. Vi laver service eftersyn efter gældende regler og sørger altid for, at holde os opdateret på nyt omkring maskinerne.